HY Industry Corporation Limited

Polityka prywatności


Niniejsza polityka prywatności została opracowana, aby lepiej służyć osobom, które niepokoją się, w jaki sposób ich "Dane osobowe" są wykorzystywane w Internecie. PII, zgodnie z amerykańskim prawem prywatności i bezpieczeństwem informacji, to informacje, które można wykorzystywać samodzielnie lub z innymi informacjami w celu zidentyfikowania, skontaktowania się lub zlokalizowania pojedynczej osoby lub zidentyfikowania osoby w kontekście. Prosimy o uważne zapoznanie się z naszą polityką prywatności, aby dokładnie zrozumieć, w jaki sposób zbieramy, używamy, chronimy lub w inny sposób przetwarzamy dane osobowe zgodnie z naszą witryną.



Jakie dane osobowe gromadzimy od osób odwiedzających nasz blog, stronę internetową lub aplikację?

Składając zamówienie lub zapytanie, nasze produkty na naszej stronie, w stosownych przypadkach, mogą zostać poproszeni o podanie swojego imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu lub innych informacji, które pomogą ci w doświadczeniu.


Kiedy gromadzimy informacje?

Zbieramy informacje od Ciebie, gdy składasz zamówienie, wypełniasz formularz lub wprowadzasz informacje na naszej stronie.


Jak wykorzystujemy Twoje informacje?

Możemy wykorzystywać informacje, które od Ciebie zbieramy, gdy rejestrujesz się, dokonujesz zakupu, rejestrujesz się w naszym biuletynie, odpowiadasz na ankietę lub komunikat marketingowy, przeglądasz witrynę lub używasz innych funkcji witryny na następujące sposoby:

• Aby ulepszyć naszą stronę internetową, aby lepiej Ci służyć.

• Aby skontaktować się z nimi po korespondencji (czat na żywo, e-mail lub zapytania telefoniczne)


Jak chronimy informacje o odwiedzających?

Nie używamy skanowania i / lub skanowania luk w zabezpieczeniach do standardów PCI.

Dostarczamy tylko artykuły i informacje. Nigdy nie pytamy o dane osobowe ani prywatne, takie jak nazwiska, adresy e-mail czy numery kart kredytowych.


Nie używamy certyfikatu SSL

• Dostarczamy tylko artykuły i informacje. Nigdy nie pytamy o dane osobowe ani prywatne, takie jak imiona, adresy e-mail lub numery kart kredytowych.


Czy używamy plików "cookie"?

Tak. Pliki cookie to niewielkie pliki, które witryna lub jej usługodawca przenosi na dysk twardy komputera za pośrednictwem przeglądarki internetowej (jeśli zezwolisz), co umożliwia systemom witryny lub usługodawcy rozpoznawanie przeglądarki oraz przechwytywanie i zapamiętywanie określonych informacji. Na przykład używamy plików cookie, aby pomóc nam zapamiętać i przetworzyć produkty z koszyka na zakupy. Służą one także do zrozumienia Twoich preferencji w oparciu o poprzednią lub bieżącą aktywność na stronie, co pozwala nam zapewnić Ci ulepszone usługi. Używamy również plików cookie, aby pomóc nam gromadzić zbiorcze dane na temat ruchu w witrynie i interakcji z witryną, dzięki czemu możemy zaoferować lepsze strony i narzędzia w przyszłości.


Używamy plików cookie do:

• Pomóż zapamiętać strony internetowe i popraw prędkość odwiedzania.

Możesz zdecydować, aby komputer ostrzegał Cię za każdym razem, gdy wysyłany jest plik cookie, lub możesz wyłączyć wszystkie pliki cookie. Dokonujesz tego poprzez ustawienia przeglądarki (np. Internet Explorer). Każda przeglądarka jest trochę inna, więc spójrz na menu Pomoc przeglądarki, aby dowiedzieć się, jak poprawnie zmodyfikować pliki cookie.


Jeśli wyłączysz obsługę plików cookie, niektóre funkcje zostaną wyłączone. Nie wpłynie to na komfort użytkownika, dzięki któremu witryna będzie bardziej wydajna, a niektóre nasze usługi nie będą działać poprawnie.


Jednak nadal możesz składać zamówienia.


Ujawnienie przez osobę trzecią

Nie sprzedajemy, nie handlujemy ani w żaden inny sposób nie przekazujemy stronom trzecim Twoich danych osobowych, chyba że udostępnimy użytkownikom powiadomienie z wyprzedzeniem. Nie dotyczy to partnerów hostingu witryn internetowych i innych podmiotów, które pomagają nam w prowadzeniu naszej witryny, prowadzeniu naszej firmy lub obsłudze naszych użytkowników, o ile te strony zgadzają się zachować te informacje w tajemnicy. Możemy również udostępniać informacje, gdy ich wydanie jest zgodne z prawem, egzekwować zasady naszej witryny lub chronić nasze, lub inne prawa, własność lub bezpieczeństwo.


Jednak nieosobowe informacje o odwiedzających można przekazać innym stronom w celach marketingowych, reklamowych lub innych.


Linki zewnętrzne

Nie zamieszczamy ani nie oferujemy produktów lub usług firm trzecich na naszej stronie internetowej.


Google

Korzystamy z Google Analytics na naszej stronie internetowej.


Google, jako zewnętrzny dostawca, wykorzystuje pliki cookie do wyświetlania reklam w naszej witrynie. Wykorzystanie przez Google pliku cookie DART umożliwia wyświetlanie reklam naszym użytkownikom w oparciu o poprzednie wizyty w naszej witrynie i innych witrynach w Internecie. Użytkownicy mogą zrezygnować z używania cookie DART, odwiedzając politykę prywatności Google Ad i sieci partnerskiej.


Wprowadziliśmy następujące rozwiązania:

• Raportowanie wyświetleń w sieci reklamowej Google


Wraz z dostawcami zewnętrznymi, takimi jak Google, wykorzystujemy własne pliki cookie (takie jak pliki cookie Google Analytics) i pliki cookie innych firm (takie jak plik cookie DoubleClick) lub inne identyfikatory stron trzecich do kompilowania danych dotyczących interakcji użytkownika z wyświetlenia reklam i inne funkcje usług reklamowych związane z naszą witryną.


Rezygnacja:

Użytkownicy mogą ustawić preferencje dotyczące sposobu, w jaki Google reklamuje się za pomocą strony ustawień Google Ad. Możesz też zrezygnować, odwiedzając stronę rezygnacji z inicjatywy Network Advertising lub na stałe, korzystając z dodatku Optation Browser Google Analytics.


California Online Privacy Protection Act

CalOPPA to pierwsze prawo stanowe w kraju, które wymaga opublikowania polityki prywatności w komercyjnych witrynach internetowych i usługach online. Zasięg prawa wykracza daleko poza granicami Kalifornii, wymagając osoby lub firmy w Stanach Zjednoczonych (i prawdopodobnie w świecie), która prowadzi strony internetowe zbierające od konsumentów w Kalifornii informacje umożliwiające identyfikację osób w celu zamieszczenia na swojej stronie internetowej wyraźnej polityki prywatności dokładnie określającej, jakie informacje są gromadzone, a które osoby, z którymi jest on udostępniany, oraz do przestrzegania tych zasad.


Według Caloppa, zgadzamy się na następujące:

Użytkownicy mogą odwiedzać naszą stronę anonimowo.

Po utworzeniu tej polityki prywatności dodamy link do niej na naszej stronie głównej lub jako minimum na pierwszej znaczącej stronie po wejściu na naszą stronę.

Nasz link Polityka prywatności zawiera słowo "Prywatność" i można go łatwo znaleźć na stronie podanej powyżej.


Użytkownicy zostaną powiadomieni o wszelkich zmianach polityki prywatności:

• Na naszej stronie polityki prywatności

Użytkownicy mogą zmieniać swoje dane osobowe:

• Przez e-mail do nas

• Dzwoniąc do nas


W jaki sposób uchwyt naszej strony nie śledzi sygnałów?

Cześć nie śledzi sygnałów i nie śledzi, nie przetwarza plików cookie ani nie korzysta z reklam, gdy działa mechanizm przeglądarki Do Not Track (DNT).


Czy nasza strona umożliwia śledzenie zachowań stron trzecich?

Należy również pamiętać, że zezwalamy na śledzenie zachowań stron trzecich


COPPA (Ustawa o ochronie prywatności dzieci w Internecie)

Jeśli chodzi o zbieranie danych osobowych od dzieci poniżej 13 roku życia, Ustawa o ochronie prywatności dzieci w Internecie (COPPA) zapewnia rodzicom kontrolę. Federalna Komisja ds. Handlu, krajowa agencja ochrony konsumentów, egzekwuje zasadę COPPA, która określa, co muszą robić operatorzy stron internetowych i usług online, aby chronić prywatność i bezpieczeństwo dzieci w Internecie.


Nie sprzedajemy produktów specjalnie dla dzieci w wieku poniżej 13 lat.


Uczciwe praktyki informacyjne


Zasady uczciwych praktyk informacyjnych stanowią podstawę prawa prywatności w Stanach Zjednoczonych, a zawarte w nich koncepcje odegrały istotną rolę w tworzeniu przepisów dotyczących ochrony danych na całym świecie. Zrozumienie zasad uczciwej praktyki informacyjnej i sposobu ich wdrożenia ma kluczowe znaczenie dla zachowania zgodności z różnymi przepisami dotyczącymi ochrony prywatności, które chronią dane osobowe.


Aby zachować zgodność z zasadami uczciwych praktyk informacyjnych, w przypadku naruszenia danych podejmiemy następujące działania:

Powiadomimy użytkowników za pośrednictwem poczty elektronicznej

• W ciągu 1 dnia roboczego


Zgadzamy się również na zasadę indywidualnego dochodzenia roszczeń, która wymaga, aby osoby fizyczne miały prawo do dochodzenia prawnie egzekwowalnych praw przeciwko podmiotom zbierającym dane i podmiotom przetwarzającym, które nie przestrzegają przepisów prawa. Zasada ta wymaga nie tylko, aby jednostki posiadały egzekwowalne prawa wobec użytkowników danych, ale także aby osoby fizyczne odwoływały się do sądów lub agencji rządowych w celu zbadania i / lub ścigania nieprzestrzegania danych przez podmioty przetwarzające dane.


CAN SPAM Act


Ustawa CAN-SPAM jest ustawą, która określa zasady dotyczące komercyjnych wiadomości e-mail, określa wymagania dotyczące wiadomości komercyjnych, daje odbiorcom prawo do wstrzymania wysyłania e-maili i określa surowe kary za naruszenia.


Zbieramy Twój adres e-mail w celu:

• Wysyłaj informacje, odpowiadaj na pytania i / lub inne prośby lub pytania.


Aby być zgodnym z CANSPAM, akceptujemy następujące warunki:

• NIE używaj fałszywych lub wprowadzających w błąd tematów ani adresów e-mail.

• Zidentyfikuj wiadomość jako reklamę w uzasadniony sposób.

• Dołącz fizyczny adres naszej siedziby lub siedziby głównej.

• Monitorowanie usług e-mail marketingowych firm zewnętrznych pod kątem zgodności, jeśli jest używany.

• Szybkie reagowanie na żądania rezygnacji / wypisania się.

• Pozwól użytkownikom na rezygnację z subskrypcji, korzystając z linku u dołu każdego e-maila.


Jeśli w dowolnym momencie chcesz zrezygnować z otrzymywania przyszłych wiadomości e-mail, możesz wysłać do nas e-mail na adres

• Postępuj zgodnie z instrukcjami u dołu każdego e-maila.

a my natychmiast usuniemy Cię z CAŁEJ korespondencji.


Kontakt z nami


W razie jakichkolwiek pytań dotyczących niniejszej polityki prywatności możesz skontaktować się z nami, korzystając z poniższych informacji.


www.hygrating.com

2212, First Avenue

Yantai, Shandong 264000

marketing@hyindustry.om

0086-535-6501817

-->